A játékok általános szabályai

A játékokban részt vehet mindenki, aki Facebook és/vagy Google fiókkal rendelkezik. Az azonosításra használt fiók oldalunk számára szolgáltatott adatait harmadik személynek nem adjuk ki, mindössze a játékok során, azonosításra és értesítésre használjuk. További részletek Adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók.

A tippelni csak belépés után lehetséges.

A játékok lényege: a mérkőzések eredményeinek megtippelése. A tippelés során a két csapat által, rendes játékidőben szerzett gólokra/pontokra kell tippelni, lehetséges hosszabbítás esetén a hosszabbításban továbbjutó csapatot lehet megtippelni plusz pontért. Tippelni, Közép-Európai idő szerint, a mérkőzés hivatalos kezdési időpontjáig lehet.

A pontozás a következő:

  • Ha eltalálod a hazai gólok/pontok számát: 1 pont
  • Ha eltalálod a vendég gólok/pontok számát: 1 pont
  • Ha eltalálod a gólkülönbséget/pontkülönbséget: 1 pont
  • Ha eltalálod a győzelmet/döntetlent: 1 pont

Hosszabbításos esemény esetén szerezhető plusz pontok:

  • Ha eltalálod, hogy a hosszabbítás hoz-e döntést: 1 pont
  • Ha eltalálod a végső győztest: 1 pont

Telitalálatnál tehát 4 pontot (hosszabbítás esetén 6 pontot) szerezhetsz!

A játékoknak nincs sem pénzbeli sem tárgyi nyereménye, mindenki a saját szórakozására játszhat. Bármiféle vitás eset, a kiértékeléssel kapcsolatos probléma és hiba elbírálása, korrigálása oldalunk hatásköre, melyek esetleges előfordulását kérjük a hiba[kukac]tippjatek[pont]hu e-mail címen jelezzétek. Ezen felül váratlan események illetve olyan körülmények esetén, melyekre nem készült fel a rendszer, fenntartjuk a jogot a játékok szabályainak korrigálására.

Nagyon jó játékot, kellemes időtöltést kívánunk Mindenkinek!